Over ons

Zichtbaar met Jelle

Over Jelle, en waarom deze cursus?

Mijn naam is Jelle de Boer en ik heb ruim 10 jaar ervaring in het sociaal werk. Als sociaal professional heb ik gewerkt als pedagogisch medewerker bij Crisisopvang Zandbergen Utrecht, als sociaal makelaar bij de Utrechtse welzijnsorganisatie Wijk&co en ik werk nu parttime als maatschappelijk makelaar bij Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht.

Ik was de eerste sociaal professional in Nederland die in 2013 het vloggen met succesvol resultaat wist te integreren in mijn dagelijkse werkzaamheden. Zo bracht ik als sociaal makelaar initiatieven in de wijk Overvecht in beeld met de vlogserie ‘Overvecht in beeld’. Daaropvolgend maakte ik in samenwerking met Movisie de vlogserie ‘Jelle de Boer on tour’, waarin ik de uitwerking van de transitie in 2013 op ons werk zichtbaar heb gemaakt met vlogs.

Het vloggen bleek een perfecte manier om aanwezig te zijn in de online leefwereld van mijn doelgroep en ik besloot mij in te zetten om mijn kennis en vaardigheden over te brengen op andere sociaal professionals. Ik startte mijn eigen bedrijf Zichtbaar met Jelle.

Vanuit mijn kennis en ervaring in het geven van tientallen offline workshops vloggen in het sociaal werk en het maken van vlogs op maat voor maatschappelijke organisaties, heb ik nu de online workshop vloggen in het sociaal werk voor je ontwikkeld.

Ik hoop je graag te zien in de 1e les van de online workshop!

© 2020 Zichtbaar met Jelle - Powered by Maatos